Szállítás és garancia

A karácsony közeleg!
Ha még nem rendeltél december 20. éjfélig megteheted!
Ebben az esetben tudjuk garantálni, hogy a fa alatt ott lesz a te rendelésed.

A terméket minden esetben kiszállítással juttatjuk el Önnek, a termék személyes átvételére nincs lehetőség.

A kiszállítást a Szolgáltatóval szerződött Futárszolgálat végzi. A Szolgáltató által átadott árut a Futárszolgálat kiszállítja a vásárló által megadott címre, leellenőrzi a szükséges vásárlói adatokat, s utánvétes fizetés esetén az áru ellenértékét átveszi. A Futárszolgálat tevékenységét az adatok tárolása, feldolgozása és kezelése tekintetében teljes titoktartási kötelezettség mellett végzi.

Kiszállítást az ország teljes területére lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás vagy akár a munkahely címe is. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. Kérjük, szállítási címként a megrendelés folyamata során olyan címet adjon meg, ahol a termék átvétele folyamatosan biztosított.

Szállítási költség

A szállítási költség összege az alábbi táblázatból számítható. A szállítás minimális összege bruttó 1230 Ft, amennyiben előreutalásos fizetési módot választ. A szállítási díj megrendelésenként átalányként kerül kiszámlázására Önnek, az esetleges ezen felüli költségeket a Szolgáltató viseli. A szállítási költség összege magában foglalja a termék bármely, magyarországi címre történő kiszállításának díját.

     

Utánvételes vásárlás esetén külön beszedési díj kerül felszámolásra, ami 30000 Ft-ig 320 Ft mértékű.. A figyelembe vett összeg Rendelés összértéke + Szállítási díj.


Szállítás határidő          

A megrendelt termék elkészítését és kiszállítását normál esetben 3-5 munkanapos határidővel tudjuk vállalni. Azonban kivételesen - például nem szokásos alapanyag rendelése vagy nagy mennyiségű termék rendelése miatt – az általános határidőnél hosszabb idő alatt tudjuk teljesíteni a megrendelését. Ilyen esetekben – a konkrét körülményekre tekintettel - emailben vagy telefonon értesítjük Önt az egyedi körülményekről és a szállítás várható idejéről.

Megrendelt termék nyomon követése