TOP termékek

Blog

Egyen pólók a cég életében!

Finibus Bonorum
2021.09.07 12:56
Egyen pólók a cég életében!

Miért jó, ha egy vállalkozás egyen pólót (céges pólót) használ?

Egyen pólók a cég életében!

Sokak nem tudják, hogy amikor egy munkahelyre belépnek dolgozni miért kell egyforma pólóban és öltözékben dolgozniuk! Amikor megkérdezi a felettesét, vagy kollégáját, akkor azzal szembesül, hogy megvonják a válluk, vagy egy sima válasz, hogy csak azért és mindenkinek ebben kell lennie.

 

Igen ám, de vajon a cég tulajdonosa tudja miért?

 

Lehet, hogy a cég tulajdonosa sem tudja, csak mások is egyen pólót alkalmaznak a vállalkozásukban és látta, ezért ő is akar, de meglehet az is, hogy tetszik a logó, amit egyszer megálmodott és azt szeretné, hogy az alkalmazottak egyen pólóján is látszódjon, továbbá minimális reklám értéket is hordoz magában, amikor haza megy benne esetleg az alkalmazott. Millió apró dolog miatt választhatja, hogy ki miért használ egyen pólót a cégében! De…

A rend…!?

Minden jól működő vállalkozást a rend ural! A dolgok rendszerezve vannak. Az iratok külön irattartókban. Külön a szerződések, külön a számlák és így tovább. Az idő is pontosan ki van számolva, ahogy a pénz, amit fizet az alkalmazottaknak, alvállalkozóknak.

Az egyen pólókkal a rend tökéletesen alkalmazható az alkalmazottakra és a beosztásukra, amiben dolgoznak. Például a felső vezetők feketét viselnek. Kéket a középvezetők és az operatív vezetők pirosat és az alkalmazottak pedig fehéret. Ezt minden esetben az adott vezető, vagy vezetők döntik el. Ezzel a praktikával még, ha nem is ismer mindenkit az adott cég vezetője pontosan betudja határolni, kinek mi a szerepe. Egy gyártósoron például pontosan kitudná szúrni, ha mondjuk egy alkalmazott olyan területre lép be, ahová csak egy vezető léphetne be.

 

Kategorizál és rendszerez az egyen póló!

Rengeteg féleképpen lehet variálni a céges egyenpólókat. Színekkel, számokkal, feliratokkal, mintákkal és még a póló szabásával is. Tehát tökéletes rendszerezési lehetősége van.

 

Egy nagyobb vállalkozásnál a rendszerezésre tökéletes az egyen póló, de mi a szerepe egy kisebb vállalkozásban és mire jó?

 

Ha nem egy több száz fős cégről beszélünk, csak egy kisebbről, akkor tökéletes azonosulási eszköz. A vezetőség és az alkalmazottak tudnak azonosulni a céggel. A hova tartozás kifejezésének és pszichológiai befolyásolásának egy kiváló eszköze. A vezető azt érzi ez az övé, ezt is elérte. Még egy álom valóra vált. 

Az alkalmazott pedig azt érzi, akit most vettek fel, hogy végre tartozik valahová a sok sikertelen interjú után! Továbbá az alkalmazotti szinten az egyenlőség érzetét kelti, hiszen egy új alkalmazott arra vágyik, hogy egyenjogú legyen az adott szerepkört betöltő társai közül és egy egyen póló ezt tökéletesen sugározza. Szimbolizálja, hogy felvették, amikor magára felveszi az egyen pólót és, hogy a csapat teljeskörű tagja lehet.

 

Egyedi, céges, egyen pólók tervezésében és gyártásban is otthonosan mozog a HellóPóló. Céges, egyen póló tervezés és gyártás. 

Például ezt a pólót is a Hellópóló készítette egy weboldal készítő és Google Ads cég számára  VKKWeb.hu 

További céges, egyen pólók, amit készítettünk.

      

Maszkok.