Figyelem!!! 

2021.06.16. délig leadott rendelések kiszállítását tudjuk garantálni, hogy Apák napjáig oda ér.

Blog

Indul a fesztiválszezon

melyik fesztiválok lesznek idén

A szigorítások enyhítésével új világ nyílt meg előttünk. Végre mehetünk moziba, lekerültek a köztéren eddig kötelezően viselendő maszkok, valamint a kijárási tilalomtól is érzékeny búcsút vehetünk. Ezekkel az enyhítésekkel lehetővé tették, hogy megrendezésre kerüljenek a tavaly sajnálatos módon elmaradt fesztiválok és egyéb rendezvények. Színes karszalagok, hangos zene, kilöttyintett sörök és fröccsök követelik vissza az elmaradt figyelmet, mint egy elhanyagolt kiskedvenc.
Bár idén már nem számíthatunk a Sziget Fesztiválra, a Balaton Soundra, a Volt Fesztiválra és a Fezenre sem, így sem kell lemondanunk a tombolásról. Ezek a fesztiválok kerülnek idén is megrendezésre:

*        Campus Fesztivál, Debrecen – július 21 – 25.

*        Bánkitó Fesztivál – július 8 – 10.

*        Művészetek Völgye – július 23 – augusztus 1.

*        Ördögkatlan Fesztivál – augusztus 3 – 7.

*        EFOTT, Velencei-tó – augusztus 11 – 15.

*        Kolorádó – augusztus 11 – 15.

*        Fishing on Orfű – augusztus 24 – 28.

*        A Budapest Park is megnyitotta kapuit, várja vendégeit élőzenei koncertekre

Így már neked is megvan a nyári programterv, és végre nem egyedülállóként kell kerülgetned a tömegben illuminált állapotban hömpölygő kérőket? Add mindenki tudtára, hogy szíved választottjával érkeztél a kikapcsolódás reményében egyedi  king queen póló  segítségével. A hűvösebb estéktől sem kell tartanod,  king queen pulóver ek biztosítják neked a meleget, hogy a hideg ellenére is folytatódhasson a buli.

0
03 június, 2021

Amit a csapatépítésről tudnod kell

A nyárhoz közeledve egyre több lehetősége van a vállalkozásoknak is a csapatépítő rendezvények szervezésére, hogy ezzel is összekovácsolja a cégnél dolgozókat, hatékonyabbá és simulékonyabbá téve a munkavégzést az irodában. Nézzünk pár tippet, mivel emelhetjük egy ilyen csapatépítő training színvonalát.

 1. Irány a szabad!
  A négy fal közé zárva már az is változatosságnak számít, ha kimegyünk a levegőre. Ez lehet egy könnyed bográcsozástól kezdve, túrázáson át, akár egy merészebb gokartozás vagy paintballozás is.
 2. Ismerd a közönséget!
  Egy jó vezető nem sajnálja az időt, hogy megismerje az ott dolgozókat, ugyanis rengeteg pozitívuma van annak, ha tisztában vagyunk munkavállalóink terveivel, vágyaival. Nem csak könnyebb motiválni az embereket, de egy csapatépítő traininget is könnyebb így megszervezni. Azonban ha teljesen tanácstalanok vagyunk, bátran kérdezzünk rá, milyen programokra lenne igény.
 3. Ki a komfortzónából!
  A fejlődés mindig a komfortzónán kívül történik. Ha célul tűztük ki, hogy a kapcsolatok szorosabbra fűzése mellett mindenki értékes tapasztalatokkal térhessen haza, érdemes olyan játékokat is csempészni a napba, ami a munkavégzéshez fontos képességeket hivatott fejleszteni.
 4. Válassz megfelelő időpontot!
  Kulcsfontosságú megtalálni azt az időpontot, ami a legtöbb embernek jó, hiszen a legtöbben szabadidejüket szívesebben töltik a családdal. Emellett arra sem árt figyelnünk, hogy a nagyobb projektek is lezáruljanak, elkerülve így, hogy sötét fellegként beárnyékolják a könnyed beszélgetéseket.
 5. Önkénteskedjetek!
  Népszerű megoldás a céges önkénteskedés, ami nem csak nektek segít, hogy összeszokjon a csapat, de egy nemes célért kiállva másoknak is segíthettek.
 6. Mutasd meg másoknak is!
  Az összetartozás érzését tovább erősítve készíts egyedi céges pólókat, ami másoknak is megmutatja, hogy egy csapat vagytok, ráadásul cégednek is remek reklámlehetőség.

 

Az egyedi pólók nyomtatása nem csak ilyenkor számít jó választásnak. Ha párunknak szeretnénk kedveskedni, lepjük meg egy személyes king queen pólóval vagy páros pólóval. Különleges alkalmat se igényel, egy apró figyelmesség mindenkinek jól esik a szürke hétköznapokon.

0
18 május, 2021

További weboldalak

euro-arfolyam.hu - euró árfolyam

Külföldön dolgozók figyelmébe

Akit külföldre szólított hivatása, az jól tudja, mekkora jelentőséggel bír az euróban kapott fizetés visszaváltása, ha itthon szeretné elkölteni az így megszerzett jövedelmét. Az árfolyamok volatilitását figyelembe véve, fizetéstől függően, a különböző időpontokban történő valutaváltások közötti eltérés akár tízezrekben is mérhető. Az euró árfolyam nyomon követésére létrehoztunk egy oldalt, ahol a naprakész adatok minden esetben rendelkezésre állnak, hogy ezzel segítsünk megtalálni a legjobb alkalmat a visszaváltásra.


clean1ng.hu - ablaktisztítás, kárpittisztítás, lakástakarítás

A tiszta otthonért

Az otthon mindenkinek biztonságot, nyugalmat és feltöltődést jelent, mindaddig, míg a takarításra nem kerül a sor. Rohanó világunkban egyre kevesebb idő marad az alapos lakástakarításra, káoszt csempészve mindennapjainkba, ami nem kis frusztrációt okozhat. A stresszmentes életet és tiszta környezetet támogatva cégünk átvállalja többek között a lakástakarítás , ablaktisztítás és kárpittisztítás fáradságos munkálatait, hogy Önnek már csak élveznie kelljen a szabadidő nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket.


Google keresőoptimalizálás - Google keresőoptimalizálás

A weboldal nyújtotta lehetőségek kiaknázása

Ha a modernizálás jegyében vállalkozásod forgalmát saját weboldallal próbálod fellendíteni, de mégsem hozza az elvárt eredményt, ideje, hogy megismerkedj a Google keresőoptimalizálás fogalmával. A Google, mint folyamatosan bővülő enciklopédia, minden kulcsszóra találatok ezrével árasztja el a felhasználót, ezért nem mindegy, hányadik oldalon jelenik meg weboldalad. Amennyiben te szeretnél megalkudni a második oldallal, keress minket bizalommal, értelmet adunk weblapod működésének.


budapestnyilaszaro.hu - műanyag ablak rendelés

Színezd újra!

Egyre nagyobb választékban kaphatóak a nyílászáró piacot régóta uraló műanyag ablakok, ezért nem kis körültekintést és utánajárást igényel, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő opciót, ami nem csak jó minőséggel, de elérhető árral és személyre szabható kinézettel is büszkélkedhet. Ha te is épp ablakvásárlás előtt állsz, látogass el oldalunkra, ahol az általad kiválasztott műanyag ablak rendelés ét is lehetővé tettük számodra.

butorkarpitos.hu - kárpitos

Kakukktojás a nappaliban

Lakásfelújítás közepén jársz, és a nappalit szemügyre véve már csak a kanapé lóg ki a sorból? Nem kell megválnod szeretett darabodtól, hiszen mi vállaljuk, hogy új külsővel ruházzuk fel kárpitos kanapéd vagy foteled, hogy még csak véletlenül se kelljen kompromisszumot kötnöd az elképzelt álomotthonodat illetően. Nemcsak a minőségi munkát garantáljuk, hanem azt is, hogy rövid időn belül visszajuttatjuk új megjelenéssel dicsekvő kárpitos bútordarabod.

imodifa.hu - beltéri ajtó Debrecen

Minőséget teremtünk

Az egyediség és minőség nyomában kifejlesztettünk egy olyan beltéri ajtót, ami nem csupán a változó stílusokhoz képes alkalmazkodni választható színvilágával és 3D marásmintájával, de minden esetben a legmagasabb színvonalat képviseli. Az Imodifa prémium beltéri ajtó Debrecen városában kerül legyártásra, innen szállítunk minden egyedileg megtervezett ajtót a későbbi, garantáltan elégedett tulajdonoshoz.

berkalkulator-aktualis.hu - bérkalkulátor

Bérekről, egyszerűen

Az átlátható jövedelem nyomában számos cikk és információ megtalálható már az interneten, ami segít nekünk kiszámolni, hogy a szerződésünkbe foglalt összeg mekkora részével gazdálkodhatunk. Ha te is szeretnéd tudni, mekkora nettó jövedelemmel indítod el hónapjaid, de sem kedved sem időd nincs a hosszas cikkek olvasgatásához, látogass el bérkalkulátor oldalunkra, ahol néhány adat megadásával egy gombnyomásra felvázoljuk neked, mekkora összeggel a pénztárcádban indulhatsz el bevásárolni.

napelemtechnika.hu - napelem

Napelem a fenntarthatóságért

Az utóbbi időben egyre nagyobb szerepet kapó megújuló energiaforrások egyre több háztartást csábítanak egy fenntartható jövő kiépítésére. Ha Önnél is felütötte már fejét a napelem telepítésének gondolata, de elrugaszkodottnak találja, vagy csak nem tudja, hogyan induljon meg, látogasson el oldalunkra, ahol már a beruházáshoz szükséges pályázatok kiválasztásával és megírásával segítünk ügyfeleinknek megvalósítani a napelem rendszer kiépítését.

0
18 május, 2021

Kreatív póló ötletek Anyák napjára

Elérkezett újra az az időszak, mikor kifejezhetjük hálánk annak, akinek nemcsak legnagyobb kincsünket, az életünket köszönhetjük, hanem türelmével és odaadásával végigkísérte életünk. Nem kell hozzá Oscar-díjat nyernünk, hogy a nagyvilág előtt öntsünk szavakba, mennyi mindenért hálásak vagyunk édesanyánknak, elég otthon egy pár mondat, hogy meghatódottan, könnyes szemmel szipogjon előttünk. Még ha ajándékkal készülünk is, akkor se felejtsük el összefoglalni, milyen fontos is nekünk. De mivel is készüljön anyák napjára az, aki felül szeretne emelkedni a virágcsokor, tusfürdőcsomag és bekeretezett kép nyújtotta kliséken?

 • „Mire képes egyetlen nap”

Remek ötlet lehet kép helyett a fontosabb dátumokat bekereteztetni. Felsorakoztathatjuk születési dátumát, az esküvő napját, a gyerekek születésének napját is, még ha fejből tudja is, biztosan szívéhez közeli dekor elemként jelenik majd meg a nappaliban.

 • Címkenyomtató

Gyerekkorodban sokat kellett hallgatnod, hogy rend a lelke mindennek? Akkor valószínűleg a te anyukád is a rendszerezés nagymestere. Legyen szó a családi körben híres lekvárok befőttesüvegeiről, vagy a polcon sorakozó fűszertartókról, egy címkenyomtatóval varázsütésre meglesz mindennek a helye.

 • Aroma diffúzor karkötő

Az illatok rabjai tudják, mekkora haszna lehet egy folyamatosan illóolajat párologtató karkötőnek. Mindig kéznél van, és a minden drogériában kapható illóolajok széles választéka még arra is lehetőséget nyújt, hogy hangulatához megfelelő illatot választhasson. A citrusfélék aromái például igazi energiatöltetként működnek, míg a levendulának kellemesen nyugtató hatása van.

 • Spa élmény, otthon

Egy dolgos nap után jól tud esni egy forró fürdő, főleg, ha közben fürdősó és gyertyafény kényezteti érzékeinket. Készíthetünk egy teljes csomagot, mely wellness hangulatot idéz otthon, csak válogassunk össze kedvenc illatából illatgyertyát, fürdősót, tusfürdőt, esetleg egy finom bort is elrejthetünk a csomag alján a teljes kikapcsolódás érdekében.

 • Légsütő

Egyre többen igyekeznek az egészséges életmód útjára lépni. Segítség lehet ebben a manapság egyre népszerűbb légsütő is, mely olajmentesen, szinte odafigyelés nélkül is mennyei lakomát készít, ezzel is időt és energiát spórolva

A legjobbat hagytuk utoljára. A fent említett dolgokat bármikor megvehetjük magunknak is, de van, amit csak kapni lehet. Ilyen például egy nem csak kényelmes, de egyedi, és egyben vagány, nyomtatott póló. Széles kínálatunknak köszönhetően nem csak édesanyáknak tudunk kedveskedni, hiszen king queen pólótól kezdve apa lánya vagy apa fia pólón át páros pólókat is vásárolhatunk.