TOP termékek

Blog

A család fája!
20
Szept

 családi egyen póló  A család fája!

  Dédszülők-Nagyszülők-Apa-Anya-Baba-Tesók-> Összetartás-széthúzás, de közösség!


Néha széthúzunk, de ha baj van sietünk és ottvagyunk egymásnak.

A család legnagyobb értékünk, hiszen egy vér csörgedez ereinkben. Összeveszünk néha és kibékülünk. Egyek vagyunk, de kicsit különbözőbbek. 

Tapasztalatainkat próbáljuk a kisebbeknek átadni és gondoskodunk róluk. Próbáljuk tanítani, de a kis lurkók mindig megtalálják a kiskaput és a játékra a lehetőséget. Ha nem tetszik nekik a szabály, akár meg is szöknek a szobafogságból.

Amennyiben szeretettel neveljük őket úgy, amikor segítséget kérünk gyermekünktől készséggel áll rendelkezésünkre. A parancsot is elfogadják, néha duzzogva.

De miért nem lehet játszani inkább?

Ismerős mondat? 

Egyen pólók a cég életében!
07
Szept

Miért jó, ha egy vállalkozás egyen pólót (céges pólót) használ?

Egyen pólók a cég életében!

Sokak nem tudják, hogy amikor egy munkahelyre belépnek dolgozni miért kell egyforma pólóban és öltözékben dolgozniuk! Amikor megkérdezi a felettesét, vagy kollégáját, akkor azzal szembesül, hogy megvonják a válluk, vagy egy sima válasz, hogy csak azért és mindenkinek ebben kell lennie.

 

18
Máj

euro-arfolyam.hu - euró árfolyam

Külföldön dolgozók figyelmébe

Akit külföldre szólított hivatása, az jól tudja, mekkora jelentőséggel bír az euróban kapott fizetés visszaváltása, ha itthon szeretné elkölteni az így megszerzett jövedelmét. Az árfolyamok volatilitását figyelembe véve, fizetéstől függően, a különböző időpontokban történő valutaváltások közötti eltérés akár tízezrekben is mérhető. Az euró árfolyam nyomon követésére létrehoztunk egy oldalt, ahol a naprakész adatok minden esetben rendelkezésre állnak, hogy ezzel segítsünk megtalálni a legjobb alkalmat a visszaváltásra.

Csapatépítés
18
Máj

Amit a csapatépítésről tudnod kell.

A nyárhoz közeledve egyre több lehetősége van a vállalkozásoknak is a csapatépítő rendezvények szervezésére, hogy ezzel is összekovácsolja a cégnél dolgozókat, hatékonyabbá és simulékonyabbá téve a munkavégzést az irodában. Nézzünk pár tippet, mivel emelhetjük egy ilyen csapatépítő training színvonalát.

Szurkoló
09
Júl

Te kinek szurkolsz?

 

Európa ma is focilázban ég. Nem meglepő, hiszen két nap múlva, július 11-én tartják az EB döntőjét, ahol Olaszország és Anglia viaskodhatnak majd a győzelemért. Ha otthon ti is azon izgultok, hogy ki fogja megnyerni ezt a hetek óta tartó küzdelmet, adunk néhány tippet, mi nem hiányozhat még a popcorn mellől a tökéletes szurkolóélményhez.

Egyedi póló, mint munkaruha
22
Nov

 

Ha az egyedi pólónyomtatásra gondolunk, legtöbbször a  páros póló , king queen póló  és egyéb vicces feliratok jelennek meg szemünk előtt, pedig egy pár összetartozásának kifejezésénél akár tovább is mehetünk. Tehetjük ezt például egyedi, céges logóval ellátott munkaruhák megtervezésével is, ami számos előnnyel rendelkezik, nézzük, mik ezek.

Póló utazáshoz
09
Aug

Hogyan csomagoljunk hosszabb utakra?

 

Nagy viharfelhőkkel és jégesővel eveztünk át augusztusba, a nyár utolsó hónapjába, azonban ez nem ok arra, hogy temessük a nyarat, hiszen még jó ideig napos és meleg időjárásra számíthatunk. Remek alkalom ez, hogy még ha nagy szervezések árán sikerült is eljutnunk nyaralni a családdal, újabb hétvégi kiruccanásra szánjuk rá magunkat. Szóval térképet elő, időjárásjelentésre figyelni, és kezdjük el a csomagolást, íme a lista, hogy mit ne felejtsünk otthon.

  • Nyakpárna

Akár hosszú lesz az út, akár hajnalok hajnalán kell elindulni, vagy ha csak szeretjük engedni, hogy az út monotonitása kellemes álomba ringasson, fontos szempont lehet, hogy ne becsípődött nyakkal ébredjünk, hiszen az az egész kirándulásra rányomhatja a bélyegét. Autóban aludni nem egyszerű, de egy kényelmes, tartást adó nyakpárna enyhít egy gyors pihenő következményein.

  • Pulóver

Az emlegetett meleg rövid úton légkondihoz vezet, azonban nem mindenkinek ugyanolyan a hőháztartása. Ha te is szeretnéd elkerülni a beállítandó hőmérsékletet övező vitákat, készülj meleg pulóverrel, takaróval, hogy mindenki komfortosan érezhesse magát, te pedig élvezhesd a csendet, vagy épp kedvenc előadódat a rádióban.

  • Szórakoztatás

Akad egy könyved, amibe már sokadjára kezdtél bele, de még mindig nem sikerült a végére érni, mert nehezen találsz rá időt? Mi sem alkalmasabb erre, mint egy hosszabb út! Már csak dőlj csak hátra, az oda-vissza út garantáltan elég időt nyújt arra, hogy befejezd.

  • Power bank

A 21. század már-már elképzelhetetlenné vált mobiltelefonunk nélkül. Azonban energiaforrása véges, folyamatos használat esetén gyorsan leszívhatjuk az akkumulátor tartalmát. Ilyenkor jó, ha kéznél van egy power bank, melyhez csatlakoztatva szünet nélkül folytatódhat a candy crush vagy az online böngészés.

  • Snack

Ha te is az a típus vagy, aki szeret minél hamarabb megérkezni úticéljához, valószínűleg te is szereted a benzinkutas megállókat tankolásra és mosdószünetre redukálni. Mi sem egyszerűbb, ha készülsz mindenkinek kedvenc rágcsálnivalójával, esetleg friss szendvicseket készítesz az útra kellemesen behűtött üdítőkkel.

  • Hűtőtáska

Ha előre be szeretnénk vásárolni egy bográcsozáshoz, szalonnasütéshez indulás előtt, esetleg a későbbiekben nem is nagyon lesz lehetőség rá, hogy beszerezzük az alapanyagokat, készüljünk hűtőtáskával, amiben garantáltan kibírják az utazásra szánt időt az élelmiszerek, amik hűtésre szorulnak.

  • Szemeteszsák

Befaltál egy szelet csokit, de nem tudod, hova tedd a papírját? Meguntad a rágózást, de most mit kezdj az ízetlen rágóval? Ha neked sem ismeretlenek a felvázolt szituációk, érdemes magad mellé készíteni egy kisebb szemeteszsákot, hogy ne érkezéskor kelljen összeszedegetned a falatozás után maradt „bizonyítékokat”.

  • Egyenpólók

Végül, de nem utolsósorban, vásárolj te is még indulás előtt apa fia póló kat vagy apa lánya póló kat, esetleg egy king queen póló szettet, hogy a kirándulás során se tévesszétek egymást szem elől, kerüljetek akár erdei tanösvényre, állatkertbe, vagy tópartra.

 

Fesztivál
03
Jún

Indul a fesztiválszezon

 

 

A szigorítások enyhítésével új világ nyílt meg előttünk. Végre mehetünk moziba, lekerültek a köztéren eddig kötelezően viselendő maszkok, valamint a kijárási tilalomtól is érzékeny búcsút vehetünk. Ezekkel az enyhítésekkel lehetővé tették, hogy megrendezésre kerüljenek a tavaly sajnálatos módon elmaradt fesztiválok és egyéb rendezvények. Színes karszalagok, hangos zene, kilöttyintett sörök és fröccsök követelik vissza az elmaradt figyelmet, mint egy elhanyagolt kiskedvenc.
Bár idén már nem számíthatunk a Sziget Fesztiválra, a Balaton Soundra, a Volt Fesztiválra és a Fezenre sem, így sem kell lemondanunk a tombolásról. Ezek a fesztiválok kerülnek idén is megrendezésre: