Apák napi ajánlatunk.

Szűrés

Szín és típus
Szín

TOP termékek

Sziasztok,

Apák napi rendeléseiteket legkésőbb 2024. junius 12. délig tudjuk fogadni, hogy biztosan megérkezzen időben.
A szállítási mód kiválasztásakor kérlek vegyétek figyelembe a szállítási határidőt, mert csak a GLS garantálja a következő munkanapi kézbesítést.

Páros póló

Szerelmesek! Szeretnétek valami igazán egyedit, hogy megtudjátok mutatni összetartozok. Szuper, vicces és vidám ajándék akár Valentin napra, évfordulóra, vagy csak mert meg akarod lepni kedvesedet.
Super Mom & Dad - páros póló
10 200 Ft
Sexy bearded man - páros póló
10 200 Ft
Sakk Király és Királynő - páros póló
10 200 Ft
Sakk King, Queen - páros póló
10 200 Ft
Pokémon ball - páros póló
10 200 Ft
Mr-Mrs. Boo - páros póló
10 200 Ft
 
Az Egyenpóló pároknak, vagy ahogy hívják, a Páros Pólók fantasztikus ajándékötlet lehet Valentin napra, évfordulóra vagy bármely más romantikus alkalomra. Itt van egy leírás, ami bemutatja ezeket a termékeket: - Különleges csomag: A csomagban egy női és egy férfi póló található, így párok egyenruhában mutathatják ki egymás iránti szeretetüket. - Stílusos dizájn: A pólók stílusos és egyedi dizájnnal rendelkeznek, amelyek kifejezik a párok kapcsolatát. Ez lehet egy összeillő szív, az "én" és a "te" felirat, vagy más romantikus motívumok. - Kényelmes anyag: A pólók magas minőségű, puha anyagból készülnek, mint például pamut, hogy kényelmes viseletet biztosítsanak egész napra. - Választható méretek: A pólók elérhetők különböző méretekben, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. - Kiváló ajándékötlet: Ideális ajándék lehet Valentin napra, évfordulóra vagy bármilyen más romantikus alkalomra, hogy kifejezd a szeretetedet és kötődésedet a pároddal. Ezek az egyenpólók nemcsak kényelmesek és praktikusak, hanem stílusos és romantikus módon is kifejezik a szerelmet és az együttlét örömét. Egy ilyen ajándék biztosan mosolyt csal a párod arcára, és emlékezetes pillanatokat teremt az együtt töltött időben.