Anyák napi ajánlatunk.

TOP termékek

Blog

Fesztivál

Finibus Bonorum
2021.06.03 12:56
Fesztivál

Indul a fesztiválszezon

 

 

A szigorítások enyhítésével új világ nyílt meg előttünk. Végre mehetünk moziba, lekerültek a köztéren eddig kötelezően viselendő maszkok, valamint a kijárási tilalomtól is érzékeny búcsút vehetünk. Ezekkel az enyhítésekkel lehetővé tették, hogy megrendezésre kerüljenek a tavaly sajnálatos módon elmaradt fesztiválok és egyéb rendezvények. Színes karszalagok, hangos zene, kilöttyintett sörök és fröccsök követelik vissza az elmaradt figyelmet, mint egy elhanyagolt kiskedvenc.
Bár idén már nem számíthatunk a Sziget Fesztiválra, a Balaton Soundra, a Volt Fesztiválra és a Fezenre sem, így sem kell lemondanunk a tombolásról. Ezek a fesztiválok kerülnek idén is megrendezésre:

*        Campus Fesztivál, Debrecen – július 21 – 25.

*        Bánkitó Fesztivál – július 8 – 10.

*        Művészetek Völgye – július 23 – augusztus 1.

*        Ördögkatlan Fesztivál – augusztus 3 – 7.

*        EFOTT, Velencei-tó – augusztus 11 – 15.

*        Kolorádó – augusztus 11 – 15.

*        Fishing on Orfű – augusztus 24 – 28.

*        A Budapest Park is megnyitotta kapuit, várja vendégeit élőzenei koncertekre

Így már neked is megvan a nyári programterv, és végre nem egyedülállóként kell kerülgetned a tömegben illuminált állapotban hömpölygő kérőket? Add mindenki tudtára, hogy szíved választottjával érkeztél a kikapcsolódás reményében egyedi  king queen póló  segítségével. A hűvösebb estéktől sem kell tartanod,  king queen pulóver ek biztosítják neked a meleget, hogy a hideg ellenére is folytatódhasson a buli.

0