Anyák napi ajánlatunk.

TOP termékek

Blog

Egyedi póló, mint munkaruha

Finibus Bonorum
2023.11.22 12:56
Egyedi póló, mint munkaruha

 

Ha az egyedi pólónyomtatásra gondolunk, legtöbbször a  páros póló , king queen póló  és egyéb vicces feliratok jelennek meg szemünk előtt, pedig egy pár összetartozásának kifejezésénél akár tovább is mehetünk. Tehetjük ezt például egyedi, céges logóval ellátott munkaruhák megtervezésével is, ami számos előnnyel rendelkezik, nézzük, mik ezek.

  • Erősíti az összetartozást
    Nem titok, hogy a jó csapatmunka nagyban növeli a produktivitást és segít, hogy a munkaidő hasznosan ki legyen töltve, mellőzve az összehangolatlan munka okozta plusz köröket. Ehhez is hozzájárulhat az egyenruha, hiszen pszichológiailag növeli az összetartozás érzését a kollégák közt.
  • Segít azonosulni a cég értékeivel
    Lehet, hogy nem mindenki a mosollyal az arcán ébredő típus, de a munkába érve, egyenruhát magukra öltve a cég részét képezik. Ezért is fontos, hogy olyan értékeket képviseljen a vállalat, amivel a munkavállalók is azonosulni tudnak, és ezt meg is tudják mutatni azzal, hogy büszkén kihúzzák magukat, mikor a cég logóját viselik magukon.
  • Az ott dolgozó pénzt és időt spórol
    Ismerős az az érzés, mikor még a reggeli kávé után is merengsz a szekrény előtt, hogy mit vegyél fel ma? Egy egyenruhával nem csak ez az idő takarítható meg, de pénzt is segít spórolni, hiszen nem kell külön ruhákat vásárolni a munkába járáshoz.
  • Egységes megjelenést biztosít
    Nem csak a multiknál és franchise vállalatoknál fontos, hogy egységes legyen minden üzlet, hiszen marketing szempontból is pozitív reklám cégünknek, ha az üzletbe érve minél többször találkozik a vendég a vállalkozás logójával, jellegzetes színkombinációjával.
  • Emeli a szolgáltatás színvonalát
    Egy egyedi, logóval ellátott póló abban is hozzájárul a hatékony munkavégzéshez, hogy határozott vonalat húz az ott dolgozó és a vásárló között, jól elkülönítve őket. Egy ilyen üzletbe érve garantáltan nem kell azon gondolkodnia a vendégnek, hogy kihez fordulhatna segítségül, ha valamit épp nem talál, vagy nem tudja döntésre szánni magát valamivel kapcsolatban.